Lekker eten in Bundi - deel 2
Een klein overzichtje van wat we de laatste twee weken hebben verorberd:
- verse vis uit Ntoroko, klaargemaakt op een bedje van tomaat, ui en paprika
- risotto van oesterzwammen
- opgevulde tomaatjes met groentemengeling
- slaatje van avocado, kaas, verse basilicum, tomaat, ui en (alweer) verse radijsjes in een mosterdvinaigrette
- honingkoekjes
- verse vis uit Ntoroko, klaargemaakt op een bedje van tomaat, ui en paprika
- risotto van oesterzwammen
- opgevulde tomaatjes met groentemengeling
- slaatje van avocado, kaas, verse basilicum, tomaat, ui en (alweer) verse radijsjes in een mosterdvinaigrette
- honingkoekjes
- 9 boules de Berlin uit nood aan koelkast op te eten in twee dagen door twee personen
- mini-monster pistoletjes en vers wit brood dat elke keer malser en dus lekkerder wordt
- pasteitjes opgevuld met courgette, aubergine, dodo en avocado vergezeld van witte saus
- chappati’s met ajuintjes en verschillende dipsausjes; auberginedip, guacamole, humusdip, humusyoghurt dip
- mini-monster pistoletjes en vers wit brood dat elke keer malser en dus lekkerder wordt
- pasteitjes opgevuld met courgette, aubergine, dodo en avocado vergezeld van witte saus
- chappati’s met ajuintjes en verschillende dipsausjes; auberginedip, guacamole, humusdip, humusyoghurt dip
- avocado’s opgevuld met een warm slaatje van ajuin en paprika, erboven koude tomaat, en daar nog es boven mozzarella en basilicum verwarmd in de oven
- overheerlijke Irish coffee
Ik kan niet komen op die andere lekker dingen die we nog hebben gemaakt, maar een ding weet ik zeker: ze waren 200% lekker lekker lekker.
Om nog eens te herhalen: er is hier inderdaad niks in Bundibugyo
0 Comments:
Post a Comment
<< Home